메뉴 건너뛰기




Volumn 75, Issue 2, 1997, Pages 99-109

Effect of Properties of Rice on Suitability for Sake Brewing

Author keywords

New aspects of properties of rice; Rice for sake brewing; Rice varieties; Suitability for sake brewing

Indexed keywords


EID: 0347169806     PISSN: 09193758     EISSN: 24358630     Source Type: Journal    
DOI: None     Document Type: Article
Times cited : (5)

References (24)
  • 1
    • 0346101971 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 0346101969 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 0346732458 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 0347362999 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 0346732459 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 0347993245 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 0347362998 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 0346101966 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 0347362996 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 11
    • 0346732454 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 12
    • 0346101968 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 13
    • 0346732455 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 14
    • 0346732452 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 15
    • 0346732453 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 16
    • 0347362997 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 17
    • 0346732456 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 18
    • 0347993247 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 20
    • 0347993246 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 21
    • 0347362994 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 22
    • 0346732451 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 23
    • 0346101970 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 24
    • 0347993248 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.