메뉴 건너뛰기




Volumn 50, Issue 10, 2003, Pages 474-482

Development of a Novel Food Material Using Germinated Brown Rice by Twin-screw Extrusion

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords

TRITICUM AESTIVUM;

EID: 0347031636     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.50.474     Document Type: Article
Times cited : (5)

References (21)
  • 1
    • 85039573664 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 85039587156 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 85039564558 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 0346217916 scopus 로고
    • Glutamic acid decarboxylase activity as viability of artificially dried and stored rice
    • Bautista G.M., J.C. Lugay, Lourades J. Cruz and B.O. Juliano, Glutamic acid decarboxylase activity as viability of artificially dried and stored rice, Cereal Chem., 41, 188-191 (1964).
    • (1964) Cereal Chem. , vol.41 , pp. 188-191
    • Bautista, G.M.1    Lugay, J.C.2    Cruz, L.J.3    Juliano, B.O.4
  • 5
    • 85008279714 scopus 로고
    • Accumulation of gamma-aminobutyric acid (GABA) in rice germ during water soaking
    • Saikusa, T., T, Horino and Y, Mori, Accumulation of gamma-aminobutyric acid (GABA) in rice germ during water soaking. Biosci. Biotech. Biochem. 58, 2291-2292 (1994).
    • (1994) Biosci. Biotech. Biochem. , vol.58 , pp. 2291-2292
    • Saikusa, T.1    Horino, T.2    Mori, Y.3
  • 6
    • 85039567129 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 85039575063 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 85039563685 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 85039574693 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 85039579091 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 11
    • 85039587963 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 12
    • 85039586230 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 13
    • 0348168494 scopus 로고    scopus 로고
    • Prog Med, 18, 1810-1813 (1998).
    • (1998) Prog Med , vol.18 , pp. 1810-1813
  • 14
    • 84986535295 scopus 로고
    • Twin-screw extrusion of rice flour: Effect of extruder length-to-diameter ratio and barrel temperature on extrusion parameters and product characteristics
    • Bhattacharya, S. and Choudhury, G.S., Twin-screw extrusion of rice flour : effect of extruder length-to-diameter ratio and barrel temperature on extrusion parameters and product characteristics, J Food Process Preserv, 18, 389-406 (1994).
    • (1994) J Food Process Preserv , vol.18 , pp. 389-406
    • Bhattacharya, S.1    Choudhury, G.S.2
  • 15
    • 85039576300 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 16
    • 85039583957 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 17
    • 85039582290 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 18
    • 85039581335 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 19
    • 85039567348 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 20
    • 85039571611 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 21
    • 85039567382 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.