메뉴 건너뛰기




Volumn 44, Issue 9, 1997, Pages 671-676

Effect of aging of gluten-dough on the expansion of yakifu: (Basic studies on the production of yakifu V)

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 0345760803     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.44.671     Document Type: Article
Times cited : (1)

References (16)
  • 1
    • 23744462076 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 23744444945 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 23744495617 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 23744504210 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 23744467529 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 23744473548 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 23744476525 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 23744497285 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 23744503745 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 12
    • 23744498556 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 13
    • 23744487570 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 14
    • 23744464111 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.