메뉴 건너뛰기




Volumn 45, Issue 7, 1998, Pages 445-449

Improvement of the function of cooking oil by surface active substances

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 0343521230     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.45.445     Document Type: Article
Times cited : (1)

References (10)
  • 1
    • 85034200766 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 85034186198 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 85034178353 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 85034196391 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 85034177943 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 85034166481 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 85034172104 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 85034180189 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.