메뉴 건너뛰기




Volumn 43, Issue 2, 1996, Pages 164-171

Effects of humidity on physiological activity and texture of tomato and cucumber fruits

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 0342419690     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.43.164     Document Type: Article
Times cited : (2)

References (16)
  • 1
    • 85033014852 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 85033000393 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 85033000922 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 85033014022 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 85033011406 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 85033002598 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 85033010235 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 85033000895 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 11
    • 85033019680 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 12
    • 85033022221 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 13
    • 85033006872 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 16
    • 85033022966 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.