메뉴 건너뛰기




Volumn 50, Issue 7, 2003, Pages 316-318

Free amino acid and γ-aminobutyric acid contents of germinated rice

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 0141613682     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.50.316     Document Type: Article
Times cited : (11)

References (12)
  • 1
    • 0141697290 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 0141473954 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 0141808686 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 0141585561 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 0141697288 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 0141473955 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 0141697287 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 0141808685 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 0141808684 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 0141697289 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 11
    • 0033995845 scopus 로고    scopus 로고
    • Presece of 2-furoylmethle derivatives in hydrolysates of processed tomato products
    • Sanz, M., del Castillo, M., Corzo, N. and Olano, A., Presece of 2-furoylmethle derivatives in hydrolysates of processed tomato products. J. Agric. Food Chem. 48, 468-471 (2000).
    • (2000) J. Agric. Food Chem. , vol.48 , pp. 468-471
    • Sanz, M.1    Del Castillo, M.2    Corzo, N.3    Olano, A.4
  • 12


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.