메뉴 건너뛰기




Volumn 61, Issue 1, 1996, Pages 14-15

Dairy Ingredients in Foods - Part I

(1)  Mann, Ernest a  

a NONE

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 0042542705     PISSN: 03088197     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: None     Document Type: Article
Times cited : (3)

References (27)
  • 13
    • 0042216949 scopus 로고
    • Anon (1994) Process (Rennes) No 1091, p42
    • (1994) Process (Rennes) , vol.1091 , pp. 42
  • 16
    • 0043219148 scopus 로고    scopus 로고
    • (1994) Europ Pat Appl EP 0 603879 A2
    • Harada, S et al (1994) Europ Pat Appl EP 0 603879 A2
    • Harada, S.1
  • 18
  • 22
    • 0042717992 scopus 로고    scopus 로고
    • (1994) Europ Pat Appl EP 0 586939 A2
    • Schmelz, G et al (1994) Europ Pat Appl EP 0 586939 A2
    • Schmelz, G.1
  • 24
    • 0043219147 scopus 로고
    • Santos, R et al (1994) Alimentaria 31(249)31
    • (1994) Alimentaria , vol.31 , Issue.249 , pp. 31
    • Santos, R.1
  • 25
    • 0042216947 scopus 로고    scopus 로고
    • (1994) French Pat Appl FR 2 694113 A1
    • Rossetto, G et al (1994) French Pat Appl FR 2 694113 A1
    • Rossetto, G.1


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.