메뉴 건너뛰기




Volumn 43, Issue 6, 1996, Pages 689-694

Marked antioxidative activity of seed oils developed by roasting of oil sesame seeds: (Effect of roasting conditions on antioxidative activity of roasted sesame seed oil Part 1)

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 0040234327     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.43.689     Document Type: Article
Times cited : (9)

References (15)
  • 1
    • 23044504006 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 23044496396 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 23044465349 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 12
    • 23044463329 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 13
    • 23044492742 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 14
    • 23044494002 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 15
    • 23044509226 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.