메뉴 건너뛰기




Volumn 79, Issue 2, 1998, Pages 80-91

Vitamin E status and tissue fatty acid composition in rats fed a moderately oxidized soybean oil at low or high vitamin E supply

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords

GLYCINE MAX;

EID: 0039986273     PISSN: 09312439     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.1111/j.1439-0396.1998.tb00631.x     Document Type: Article
Times cited : (6)

References (30)
  • 5
    • 0002350319 scopus 로고
    • VERGROESEN, A. J.; CRAWFORD, M. (eds), Academic Press, London
    • BRENNER, R. R.; 1989: In: VERGROESEN, A. J.; CRAWFORD, M. (eds), The Role of Fats in Human Nutrition, Academic Press, London, pp. 45-79.
    • (1989) The Role of Fats in Human Nutrition , pp. 45-79
    • Brenner, R.R.1
  • 9
    • 0029894118 scopus 로고    scopus 로고
    • -; -, 1996: J. Nutr. Biochem.. 7, 190-195.
    • (1996) J. Nutr. Biochem. , vol.7 , pp. 190-195
  • 11
    • 0040243208 scopus 로고    scopus 로고
    • in press
    • -; -, 1998a: Lipids (in press).
    • (1998) Lipids
  • 16
    • 0029020478 scopus 로고
    • -; -; -, 1995: Nutr. Res. 15, 1037-1044.
    • (1995) Nutr. Res. , vol.15 , pp. 1037-1044
  • 21
    • 0029833946 scopus 로고    scopus 로고
    • -; - , 1996: J. Nutr. 126, 2227-2235.
    • (1996) J. Nutr. , vol.126 , pp. 2227-2235


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.