메뉴 건너뛰기




Volumn 39, Issue 3, 2003, Pages 311-316

Changes in the Composition of the Essential Oil of Marjoram during Storage

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords

ESSENTIAL OIL; TERPENOID;

EID: 0037689178     PISSN: 00036838     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.1023/A:1023592030874     Document Type: Article
Times cited : (51)

References (18)
  • 7
    • 0043157216 scopus 로고
    • Rhyu, H.Z., J. Food Sci., 1979, vol. 44, no. 2, pp. 373-376.
    • (1979) J. Food Sci. , vol.44 , Issue.2 , pp. 373-376
    • Rhyu, H.Z.1
  • 10
    • 84985180860 scopus 로고
    • Rhyu, H.Z., J. Food Sci., 1979, vol. 44, no. 3, pp. 758-762.
    • (1979) J. Food Sci. , vol.44 , Issue.3 , pp. 758-762
    • Rhyu, H.Z.1
  • 14
    • 0025247886 scopus 로고
    • Davies, N.M., J. Chromatogr., 1990, vol. 503, no. 1, pp. 1-24.
    • (1990) J. Chromatogr. , vol.503 , Issue.1 , pp. 1-24
    • Davies, N.M.1


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.