메뉴 건너뛰기




Volumn 80, Issue 11, 2002, Pages 503-511

Characteristics of low-glutelin rice for sake brewing: Studies on rice for sake brewing

Author keywords

Cultivar; LGC1; Low glutelin rice; Protein body; Sake brewing

Indexed keywords


EID: 0036926644     PISSN: 09193758     EISSN: 24358630     Source Type: Journal    
DOI: None     Document Type: Article
Times cited : (12)

References (22)
  • 1
    • 0012295205 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 0012240540 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 0012285729 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 0012295206 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 0012288784 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 0012339089 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 0012339090 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 0012241250 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 0012293756 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 0012241504 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 11
    • 0012323925 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 12
    • 0012285730 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 13
    • 0012295207 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 14
    • 0012242861 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 15
    • 0012239985 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 16
    • 0012300117 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 17
    • 0012323926 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 18
    • 0012331263 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 19
    • 0012287707 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 20
    • 0012240352 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 21
    • 0012239986 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 22
    • 0012242862 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.