메뉴 건너뛰기




Volumn 55, Issue 9-10, 2002, Pages 184-194

Xanthohumol in beer-possibilities and limitations of enrichment;Xanthohumol in Bier - Möglichkeiten und grenzen einer anreicherung

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords

BEVERAGES; CARBON DIOXIDE; FERMENTATION; ISOMERS; TURBIDITY; YEAST;

EID: 0036803315     PISSN: 07231520     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: None     Document Type: Article
Times cited : (15)

References (16)
  • 9
    • 0011166306 scopus 로고    scopus 로고
    • Mitteilungsblatt der Firma Steiner vom 21.01.2002
    • Mitter, W.: Mitteilungsblatt der Firma Steiner vom 21.01.2002.
    • Mitter, W.1
  • 10
    • 0011197403 scopus 로고    scopus 로고
    • DE-OS 199 39 350 A1
    • 10. DE-OS 199 39 350 A1.
  • 16
    • 0011166746 scopus 로고    scopus 로고
    • Walker, C.J.: Brauwelt 141, 1280-1283, 2001.
    • (2001) Brauwelt , vol.141 , pp. 1280-1283
    • Walker, C.J.1


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.