메뉴 건너뛰기




Volumn 49, Issue 7, 2002, Pages 476-483

Potent antioxidative o-dihydroxyisoflavones in soy sauces and their antioxidative activities

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords

ASPERGILLUS; ASPERGILLUS ORYZAE; GLYCINE MAX; SIRO; TRITICUM AESTIVUM;

EID: 0036355724     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.49.476     Document Type: Article
Times cited : (8)

References (11)
  • 2
    • 85039465428 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 85039463730 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 85039463316 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 85039485196 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 85039473877 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.