메뉴 건너뛰기




Volumn 49, Issue 6, 2002, Pages 377-387

Effect of new lactic acid fermentation on sensory taste of fermented soymilk

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords

BACTERIA (MICROORGANISMS); GLYCINE MAX; STREPTOCOCCUS; STREPTOCOCCUS SP.;

EID: 0036331687     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.49.377     Document Type: Article
Times cited : (3)

References (38)
  • 1
    • 85039482493 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 10844287746 scopus 로고    scopus 로고
    • New Food Industry, 43, 49-61 (2001).
    • (2001) New Food Industry , vol.43 , pp. 49-61
  • 5
    • 85039485077 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 85039478096 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 12
    • 85039479319 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 13
    • 85039469401 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 14
    • 85039483047 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 15
    • 85039472079 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 16
    • 85039483085 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 17
    • 85039466667 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 18
    • 85039463251 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 19
    • 85039474856 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 20
    • 85039467299 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 21
    • 85039465538 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 23
    • 10844230016 scopus 로고    scopus 로고
    • New Food Industry, 42, 27-35 (2000).
    • (2000) New Food Industry , vol.42 , pp. 27-35
  • 24
    • 10844223406 scopus 로고    scopus 로고
    • New Food Industry, 42, 49-59 (2000).
    • (2000) New Food Industry , vol.42 , pp. 49-59
  • 25
    • 10844281671 scopus 로고    scopus 로고
    • New Food Industry, 43, 1-10 (2001).
    • (2001) New Food Industry , vol.43 , pp. 1-10
  • 27
    • 85039465046 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 28
    • 85039473034 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 30
    • 85039481186 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 32
    • 85039471107 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 33
    • 85039470370 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 34
    • 85039465492 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 37
    • 85039473505 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 38
    • 85039466546 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.