메뉴 건너뛰기




Volumn 71, Issue 2, 2002, Pages 192-197

Varietal differences of rutin, protein and oil content of common buckwheat (Fagopyrum esculentum) grains in Kyushu area

Author keywords

Buckwheat; Genetic resources; Kyushu; Local variety; Oil content; Protein content; Rutin content; Varietal difference

Indexed keywords

FAGOPYRUM; FAGOPYRUM ESCULENTUM;

EID: 0036067861     PISSN: 00111848     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.1626/jcs.71.192     Document Type: Article
Times cited : (7)

References (17)
  • 1
    • 85037015040 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 0000318791 scopus 로고
    • Lipid content and fatty acid composition of buckwheat seed
    • (1988) Cereal Chem. , vol.65 , pp. 122-126
    • Mazza, G.1
  • 7
    • 85037019283 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 85037006408 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 85037025631 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 11
    • 85037026203 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 12
    • 85037011304 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 13
    • 0029199432 scopus 로고
    • Inter-varietal variations of rutin content in common buckwheat flour (Fagopyrum esculentum Moench.)
    • (1995) Euphytica , vol.86 , pp. 183-189
    • Ohsawa, R.1    Tsutsumi, T.2
  • 16
    • 85037019398 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 17
    • 85037012638 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.