메뉴 건너뛰기




Volumn 48, Issue 9, 2001, Pages 677-683

Fermentation and growth of plant origin lactic acid bacteria in human diet model medium

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 0035647582     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.48.677     Document Type: Article
Times cited : (4)

References (20)
  • 1
    • 85037323551 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 85037292691 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 85037321056 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 85037293849 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 23044481744 scopus 로고    scopus 로고
    • Milk Science, 47, 101 (1998).
    • (1998) Milk Science , vol.47 , pp. 101
  • 8
    • 85037324225 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 85037306164 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 85037294153 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 11
    • 85037318358 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 12
    • 85037298369 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 13
    • 85037297384 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 14
    • 85037314748 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 15
    • 85037324694 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 16
    • 85037306892 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 17
    • 85037316056 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 18
    • 85037322709 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 19
    • 85037296193 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 20
    • 85037306050 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.