메뉴 건너뛰기




Volumn 48, Issue 10, 2001, Pages 777-786

Effect of freezing, storage and thawing conditions on quality of frozen cooked rice

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 0035634823     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.48.777     Document Type: Article
Times cited : (6)

References (34)
  • 1
    • 85037311999 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 13
    • 85037297588 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 14
    • 85037317175 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 15
    • 85037322952 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 16
    • 85037314726 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 17
    • 85037308020 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 18
    • 85037318085 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 19
    • 85037307212 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 20
    • 85037321272 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 21
    • 85037323024 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 22
    • 85037291154 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 23
    • 85037295680 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 24
    • 85037319834 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 26
    • 85037324873 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 27
    • 85037298883 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 32
    • 85037306976 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 34
    • 85037297334 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.