메뉴 건너뛰기




Volumn 48, Issue 7, 2001, Pages 526-532

Estimation of elasticity of some gel foods containing starch using gel-dispersed dynamic viscoelasticity measurement of the starch

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 0035626864     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.48.526     Document Type: Article
Times cited : (1)

References (17)
  • 1
    • 85037309285 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 85037310616 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 85037300082 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 85037291716 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 85037315456 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 85037319009 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 85037321235 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 11
    • 85037324948 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 12
    • 85037307036 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 13
    • 85037319286 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 14
    • 85037318506 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 15
    • 85037292511 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 16
    • 85037306070 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 17
    • 85037319945 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.