메뉴 건너뛰기




Volumn 70, Issue 3, 2001, Pages 373-378

The relationship between grain ripening and falling number in winter wheat seeds

Author keywords

Falling number; Grain moisture content; Kernel weights; Ripening; Time of maximum grain weight; Wheat

Indexed keywords


EID: 0034805696     PISSN: 00111848     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.1626/jcs.70.373     Document Type: Article
Times cited : (2)

References (19)
  • 1
    • 85037395920 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 0003354432 scopus 로고
    • Time of physiological maturity and post-physiological maturity drying rates in wheat
    • (1983) Crop Sci. , vol.23 , pp. 1203-1205
    • Clarke, J.M.1
  • 4
    • 85037385095 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 85037380870 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 85037396196 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 85037388299 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 85037385278 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 85037397278 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 11
    • 85037397165 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 12
    • 85037395836 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 13
    • 85037389576 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 14
    • 85037385419 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 15
    • 85037391498 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 16
    • 0003479962 scopus 로고
    • Development of the hard red winter wheat kernel in relation to yield, test weight, kernel weight, moisture content and milling and baking quality
    • (1957) Agron. J. , vol.49 , pp. 509-513
    • Scott, G.E.1    Heyne, E.G.2    Finney, K.F.3
  • 17
    • 85037392479 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 19
    • 85037392154 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.