메뉴 건너뛰기




Volumn 66, Issue 6, 2000, Pages 1026-1035

Extractive components of fish sauce from the waste of frigate mackerel surimi processing and a comparison with those of several asian fish sauces

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 0034553677     PISSN: 00215392     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.2331/suisan.66.1026     Document Type: Review
Times cited : (15)

References (46)
  • 1
    • 85037447187 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 85037468464 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 85037453508 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 22744455897 scopus 로고
    • New Food Industry, 31, 36-48 (1989).
    • (1989) New Food Industry , vol.31 , pp. 36-48
  • 6
    • 85037476205 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 85037446805 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 85037464579 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 0142040997 scopus 로고
    • Effects of soy sauce and commercial proteolytic enzyme on the acceleration of fish sauce production
    • S. K. Chae, H. Itoh, and S. Nikkuni: Effects of soy sauce and commercial proteolytic enzyme on the acceleration of fish sauce production. Korean J. Food Sci. Tech., 21, 639-648 (1989).
    • (1989) Korean J. Food Sci. Tech. , vol.21 , pp. 639-648
    • Chae, S.K.1    Itoh, H.2    Nikkuni, S.3
  • 10
    • 0344027495 scopus 로고
    • The color measurement and sensory evaluation for the accelerated fish sauce productions
    • S. K. Chae, H. Itoh, and S. Nikkuni: The color measurement and sensory evaluation for the accelerated fish sauce productions. Korean J. Food Sci. Tech., 21, 649-654 (1989).
    • (1989) Korean J. Food Sci. Tech. , vol.21 , pp. 649-654
    • Chae, S.K.1    Itoh, H.2    Nikkuni, S.3
  • 11
    • 85037445392 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 12
    • 85037479042 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 13
    • 85037457435 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 14
    • 85037460571 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 15
    • 85037467708 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 16
    • 85037450625 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 17
    • 85037475510 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 18
    • 85037469756 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 19
    • 70449158340 scopus 로고
    • A simple method for the isolation and purification of total lipids from animal tissues
    • J. Folch, M. Lee, and G. H. Sloane-Staley: A simple method for the isolation and purification of total lipids from animal tissues. J. Biol. Chem., 226, 497-509 (1957).
    • (1957) J. Biol. Chem. , vol.226 , pp. 497-509
    • Folch, J.1    Lee, M.2    Sloane-Staley, G.H.3
  • 20
    • 85037461630 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 21
    • 85037465949 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 22
    • 0001524478 scopus 로고
    • On the determination of cystein as cysteic acid
    • S. Moore: On the determination of cystein as cysteic acid. J. Biol. Chem., 238, 235-237 (1963).
    • (1963) J. Biol. Chem. , vol.238 , pp. 235-237
    • Moore, S.1
  • 24
    • 85037467168 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 25
    • 85008096943 scopus 로고
    • Post-mortem biochemical changes in the muscle of kuruma prawn during storage and evaluation of the freshness
    • M. Matsumoto and H. Yamanaka: Post-mortem biochemical changes in the muscle of kuruma prawn during storage and evaluation of the freshness. Nippon Suisan Gakkaishi., 56, 1145-1149 (1990).
    • (1990) Nippon Suisan Gakkaishi. , vol.56 , pp. 1145-1149
    • Matsumoto, M.1    Yamanaka, H.2
  • 26
    • 85037459247 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 27
    • 85037464771 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 28
    • 85037477598 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 29
    • 85037469745 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 30
    • 85037455429 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 31
    • 85037488704 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 32
    • 85037470402 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 33
    • 85037477055 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 34
    • 85037472420 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 35
    • 85037467264 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 36
    • 85037488898 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 37
    • 85037448165 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 38
    • 85037468180 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 39
    • 85037465069 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 40
    • 85037489443 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 41
    • 85037467338 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 42
    • 85037455593 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 43
    • 85037458820 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 44
    • 85037452858 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 45
    • 85037474433 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 46
    • 85037473347 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.