메뉴 건너뛰기




Volumn 47, Issue 10, 2000, Pages 803-807

A preparation method of yacon vinegar containing natural fructooligosaccharides

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 0034551394     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.47.803     Document Type: Article
Times cited : (8)

References (8)
  • 1
    • 85037467334 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 85037467741 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 85037477742 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 85037459414 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 85037476832 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 85037484182 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 85037486995 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 85037462930 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.