메뉴 건너뛰기




Volumn 74, Issue 4, 2000, Pages 501-504

Water-soluble oligosaccharides of Murasakizukin, immature black soybeans (Glycine max merrill Kuromame makino), at different maturities, and changes of their oligosaccharides by boiling

Author keywords

Immature black soybeans; Murasakizukin; Oligosaccharides

Indexed keywords


EID: 0034423915     PISSN: 00021407     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.1271/nogeikagaku1924.74.501     Document Type: Article
Times cited : (1)

References (9)
  • 1
    • 85037451676 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 85037480203 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 85037490151 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 85037465395 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 85037470687 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 85037467373 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 85037451027 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 85037472381 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.