메뉴 건너뛰기




Volumn 47, Issue 2, 2000, Pages 148-154

Effects of activated carbon powder treatment on clarification, decolorization, deodorization and fructooligosaccharide content of yacon juice

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 0034408426     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.47.148     Document Type: Article
Times cited : (13)

References (11)
  • 1
    • 85037453880 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 85037461398 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 85037489359 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 85037479499 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 85037449376 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 85037487985 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 85037460986 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 85037484929 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 85037463913 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 85037465528 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.