메뉴 건너뛰기




Volumn 47, Issue 5, 2000, Pages 363-368

Preparation and properties of a novel sponge cake by combining rice flour with silk fibroin protein

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 0034397815     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.47.363     Document Type: Article
Times cited : (8)

References (21)
  • 1
    • 85037454907 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 85037467967 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 85037474115 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 85037485134 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 85037450218 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 85037450437 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 18
    • 85037471722 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 19
    • 23044498508 scopus 로고
    • New Food Industry, 33, 1 (1991).
    • (1991) New Food Industry , vol.33 , Issue.1
  • 20
    • 85037485440 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 21
    • 23044438987 scopus 로고
    • New Food Industry, 35, 17 (1993).
    • (1993) New Food Industry , vol.35 , pp. 17


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.