메뉴 건너뛰기




Volumn 47, Issue 1, 2000, Pages 46-49

Simple estimation of breadmaking quality of wheat flour by modified expansion test under reduced pressure

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 0034381590     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.47.46     Document Type: Article
Times cited : (20)

References (9)
  • 4
    • 85037472440 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 85037475574 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 85037480809 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 85037486527 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 85037464979 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.