메뉴 건너뛰기




Volumn 47, Issue 7, 2000, Pages 523-528

Method for measuring the freshness of individual rice grains by means of a color reaction of catalase activity

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 0034377889     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.47.523     Document Type: Article
Times cited : (13)

References (17)
  • 1
    • 85037468291 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 85037470466 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 85037456281 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 85037473047 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 85037482799 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 85037482710 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 85037455780 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 14
    • 85037452333 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 15
    • 85037461349 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 16
    • 85037490323 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 17
    • 85037475562 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.