메뉴 건너뛰기




Volumn 47, Issue 9, 2000, Pages 722-726

Effect of acidic electrolyzed water on the microbial counts in shredded vegetables

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 0034374345     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.47.722     Document Type: Article
Times cited : (11)

References (15)
  • 1
    • 85037460242 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 85037449244 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 23044504436 scopus 로고
    • INFECTION CONTROL, 3, 522 (1994).
    • (1994) Infection Control , vol.3 , pp. 522
  • 4
  • 5
    • 85037456077 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 85037479713 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 85037447886 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 85037466023 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 85037489435 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 85037473180 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 11
    • 85037453624 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 12
    • 85037475814 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 13
    • 85037484351 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 14
    • 85037487712 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 15
    • 85037478680 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.