메뉴 건너뛰기




Volumn 69, Issue 3, 2000, Pages 320-323

Effect of harvest time on the protein composition (glutelin, prolamin, albumin) and amylose content in paddy rice cultivated by Aigamo duck farming system

Author keywords

Aigamo duck; Amylose; Harvest time; Organic cultivation; Protein

Indexed keywords

ANAS SP.;

EID: 0033815728     PISSN: 00111848     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.1626/jcs.69.320     Document Type: Article
Times cited : (7)

References (15)
  • 1
    • 85037931471 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 85037941436 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 85037942592 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 85037942786 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 85037947592 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 85037941861 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 85037950063 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 0007885808 scopus 로고
    • The vegetable protein, Longmans Green and Co., New York
    • (1924) , pp. 1-154
    • Osborne, T.B.1
  • 9
    • 85037933408 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 85037941288 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 12
    • 85037924987 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 13
    • 85037923728 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 14
    • 85037943513 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 15
    • 85037949836 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.