메뉴 건너뛰기




Volumn 138, Issue , 1999, Pages 237-243

Water-polysaccharides interactions during apples drying process

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 0033432055     PISSN: 10221360     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.1002/masy.19991380131     Document Type: Article
Times cited : (2)

References (9)
  • 2
    • 5744251320 scopus 로고    scopus 로고
    • G. Donsì et al. (1996) Trans IChemE, vol.74, part.C, 1-8.
    • (1996) Trans IChemE , vol.74 , Issue.PART.C , pp. 1-8
    • Donsì, G.1
  • 6
    • 0001753165 scopus 로고
    • A.G. Curme, et al. (1990) J.of Food Science, vol.55, n.2, 430-433.
    • (1990) J.of Food Science , vol.55 , Issue.2 , pp. 430-433
    • Curme, A.G.1


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.