메뉴 건너뛰기




Volumn 48, Issue 2, 1999, Pages 183-191

Development of food analytical systems based on the use of immobilized biocatalysts

Author keywords

Flow injection analysis; Food analysis; Immobilized enzyme; Immobilized microorganism; Microtiter plate assay; Review

Indexed keywords


EID: 0033418537     PISSN: 05251931     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.2116/bunsekikagaku.48.183     Document Type: Article
Times cited : (1)

References (28)
  • 1
    • 85034545164 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 85034537292 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 85034555248 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 85034540329 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 11
    • 85034549390 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 13
    • 85034561087 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 15
    • 85034559852 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 25
    • 85034545986 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 28
    • 12444345302 scopus 로고
    • Edited by G. Wagner, G. G. Guilbault, Decker, New York
    • G. Wagner: "Food Biosensor Analysis", Edited by G. Wagner, G. G. Guilbault, p. 219 (1994), (Decker, New York).
    • (1994) Food Biosensor Analysis , pp. 219
    • Wagner, G.1


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.