메뉴 건너뛰기




Volumn 67, Issue 1, 1998, Pages 30-35

Annual and locational variations in physicochemical properties of rice

Author keywords

Amylographic characteristics; Amylose content; Annual variation; Locational variation; Protein content; Rice; Texture

Indexed keywords


EID: 0031938124     PISSN: 00111848     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.1626/jcs.67.30     Document Type: Article
Times cited : (6)

References (19)
  • 1
    • 85036673195 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 85036673105 scopus 로고    scopus 로고
    • Hungarian source
  • 3
    • 85036673711 scopus 로고    scopus 로고
    • Hungarian source
  • 4
    • 85036674323 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 85036673499 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 0001622583 scopus 로고
    • A simplified assay for milled rice amylose
    • Juliano, B.O. 1971. A simplified assay for milled rice amylose. Cereal Sci. Today 16: 334-360.
    • (1971) Cereal Sci. Today , vol.16 , pp. 334-360
    • Juliano, B.O.1
  • 7
    • 85036672941 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 85036672881 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 85036673219 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 85036674011 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 11
    • 85036674523 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 12
    • 85036673125 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 13
    • 85036674128 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 14
    • 85036674478 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 15
    • 85036674508 scopus 로고    scopus 로고
    • Korean source
  • 16
    • 85036673061 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 17
    • 85036674591 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 18
    • 85036674163 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 19
    • 85036672727 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.