메뉴 건너뛰기




Volumn 38, Issue 5, 1997, Pages 335-340

Barbaloin content and stability in foods containing aloe

Author keywords

Aloe arborescens Miller; Aloe barbadensis Miller; Barbaloin; Cathartic effect; Food containing aloe; HPLC; Pharmacopoeial aloe; TLC

Indexed keywords

ALOIN; PLANT EXTRACT;

EID: 0031451876     PISSN: 00156426     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3358/shokueishi.38.5_335     Document Type: Article
Times cited : (2)

References (21)
  • 1
    • 6844253600 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 6844251988 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 6844236097 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 6844251334 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 6844249807 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 6844239938 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 6844259592 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 11
    • 0027142479 scopus 로고    scopus 로고
    • Yamamoto, M., Sugiyama, K., Yokota, M., Maeda, Y., Nakagomi, K., Nakazawa, H.: 39, 395∼400 (1993)
    • Yamamoto, M., Sugiyama, K., Yokota, M., Maeda, Y., Nakagomi, K., Nakazawa, H.: 39, 395∼400 (1993).
  • 13
    • 6844239264 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 14
    • 6844236094 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 19
    • 6844261501 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 20
    • 6844259590 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 21
    • 6844252619 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.