메뉴 건너뛰기




Volumn 38, Issue 4, 1997, Pages 233-239

Simple determination of carbon monoxide in fish meat by GC

Author keywords

(FID) GC FID; Carbon monoxide; Carboxy myoglobin; Fish meat; Methanizer

Indexed keywords

CARBON MONOXIDE; OCTANOL; SULFURIC ACID;

EID: 0030883492     PISSN: 00156426     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3358/shokueishi.38.4_233     Document Type: Article
Times cited : (12)

References (13)
  • 2
    • 9844229572 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 9844263578 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 9844230619 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 9844231151 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 9844267508 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 9844263004 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 9844225816 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 12
    • 9844241256 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 13
    • 9844264504 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.