메뉴 건너뛰기




Volumn 45, Issue 6, 1996, Pages 551-558

Highly sensitive analysis of flavor components in foods by gas chromatography/mass spectrometry with headspace sampler

Author keywords

Flavor components in foods; GC MS; Headspace sampler; Highly sensitive analysis of flavor

Indexed keywords


EID: 0030517955     PISSN: 05251931     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.2116/bunsekikagaku.45.551     Document Type: Article
Times cited : (3)

References (10)
  • 1
    • 85033749396 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 85033751146 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 85033744366 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 85033763064 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 85033740440 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 85033768939 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.