메뉴 건너뛰기




Volumn 45, Issue 10, 1996, Pages 927-932

Determination of free fatty acid in milk or dairy products by HPLC

Author keywords

Determination of fatty acids; Fluorescence precolumn labeling method; Hexane diethyl ether extraction; HPLC using 4 hydroxymethyl 7 methoxycoumarin derivatives; Milk or dairy products

Indexed keywords


EID: 0030492470     PISSN: 05251931     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.2116/bunsekikagaku.45.927     Document Type: Article
Times cited : (6)

References (10)
  • 1
    • 85033750471 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 85033742381 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 85033749979 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 85033733055 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.