메뉴 건너뛰기




Volumn 37, Issue 6, 1996, Pages 395-400

Effects of far-infrared irradiation and lyophilization on the contents of carotenoids, tissue structure and bacterial counts of carrot

Author keywords

bacteriocide action; carotenoid; carrot; dried vegetable; far infrared irradiation; tissue destruction

Indexed keywords

CAROTENOID;

EID: 0030482098     PISSN: 00156426     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3358/shokueishi.37.6_395     Document Type: Article
Times cited : (5)

References (9)
  • 1
    • 12644262494 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 12644293908 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 12644300734 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 12644284607 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 12644300733 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 12644252102 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 12644269329 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 12644260585 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 12644290362 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.