메뉴 건너뛰기




Volumn 18, Issue 4, 1995, Pages 504-509

Behaviour of Genetically Modified Microorganisms in Yoghurt

Author keywords

Conjugation; Lactibacillus delbrueckii subsp. bulgaricus; Segregational stability; Streptococcus thermophilus; Transduction; Transformation

Indexed keywords

YOGHURT;

EID: 0030064593     PISSN: 07232020     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.1016/S0723-2020(11)80410-8     Document Type: Article
Times cited : (12)

References (17)
  • 10
    • 85024626782 scopus 로고    scopus 로고
    • Milde, A., Lick, S., Heller, K.J.: Unpublished results (1995)
  • 12
    • 85024615385 scopus 로고    scopus 로고
    • Neve, H., Lefringhausen, A., Heller, K.J.: Unpublished results (1995)
  • 15
    • 85024667114 scopus 로고    scopus 로고
    • Sieg, K., Heller, K.J., Geis, A.: Unpublished results (1995)


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.