메뉴 건너뛰기




Volumn 37, Issue 2, 1996, Pages 91-96

Determination of acesulfame K, saccharin and aspartame in various foods by HPLC

Author keywords

aminopropyl column; aspartame; dialysis; HPLC; K acesulfame K; ODS (C18); ODS (C18) column; saccharin; solid phase extraction

Indexed keywords

ACESULFAME; ASPARTAME; HYDROCHLORIC ACID; METHANOL; PHOSPHORIC ACID; SACCHARIN; SODIUM CHLORIDE;

EID: 0029885213     PISSN: 00156426     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3358/shokueishi.37.91     Document Type: Article
Times cited : (7)

References (11)
  • 2
    • 15844406958 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 15844393302 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 15844399557 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 15844397783 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 15844373160 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 15844395477 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 15844415798 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 15844431646 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 15844429160 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 11
    • 15844393682 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.