메뉴 건너뛰기




Volumn 50, Issue 4, 1996, Pages 284-288

Preparation and chemical evaluation of Saussureae Radix produced in Hokkaido

Author keywords

chemical evaluation; costunolide; dehydrocostuslactone; fructose; glucose; Hokkaido; HPLC; preparation; Saussurea lappa; Saussureae Radix

Indexed keywords

ALCOHOL; COSTUNOLIDE; DEHYDROCOSTUS LACTONE; ESSENTIAL OIL; FRUCTOSE; GLUCOSE; INULIN; NATURAL PRODUCT; SAUSSUREA LAPPA EXTRACT;

EID: 0029743983     PISSN: 13403443     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: None     Document Type: Article
Times cited : (4)

References (5)
  • 1
    • 34347278008 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 34347277023 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 34347274839 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 34347278230 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 34347276347 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.