메뉴 건너뛰기




Volumn 37, Issue 4, 1996, Pages 173-178

Histamine contents and histamine-metabolizing microbial flora during fermentation of squid Shiokara

Author keywords

histamine; histamine decomposing bacteria; histamine producing bacteria; squid Shiokara

Indexed keywords

ACINETOBACTER; ARTICLE; BACTERIAL COUNT; BACTERIAL FLORA; BACTERIUM DETECTION; CELL VIABILITY; DECOMPOSITION; FERMENTATION; HISTAMINE RELEASE; NONHUMAN; SQUID;

EID: 0029739650     PISSN: 00156426     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3358/shokueishi.37.173     Document Type: Article
Times cited : (1)

References (13)
  • 1
    • 9544255784 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 9544230781 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 9544228419 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 9544254959 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 9544246849 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 9544221735 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 9544241417 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 9544237228 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 11
    • 9544245924 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 12
    • 9544226534 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 13
    • 9544230780 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.