메뉴 건너뛰기




Volumn 8, Issue 11, 1986, Pages 665-667

Study of optimum conditions and kinetics of starch hydrolysis by means of thermostable α-amylase

Author keywords

kinetics; Starch hydrolysis; thermostable amylase

Indexed keywords

BIOCHEMICAL ENGINEERING; CHEMICAL REACTIONS - FERMENTATION; STARCH - HYDROLYSIS;

EID: 0022806203     PISSN: 01410229     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.1016/0141-0229(86)90062-1     Document Type: Article
Times cited : (40)

References (17)
  • 4
    • 84914716916 scopus 로고    scopus 로고
    • Mitrani, J. Israeli Pat. 49244, 1979
  • 5
    • 84914739444 scopus 로고    scopus 로고
    • Ishizuka, W., Magara, S., Takaku, H. and Tanaka, Sh. Japan Pat. 7 426 438, 1974
  • 6
    • 84914732722 scopus 로고    scopus 로고
    • Slott, S. and Madsen, G. B. US Pat. 3 912 590, 1975
  • 7
    • 84914753399 scopus 로고    scopus 로고
    • Horn, H. E. and Kimball, B. A. US Pat. 3 974 034, 1975
  • 8
    • 84914736158 scopus 로고    scopus 로고
    • Walon, R. FRG Pat. 2 216 854, 1973
  • 9
    • 84914750305 scopus 로고    scopus 로고
    • Walon, R. Belgian Pat. 810 205, 1974
  • 10
    • 84914726845 scopus 로고    scopus 로고
    • Blanchard, P. H. US Pat. 4 062 728, 1977
  • 11
    • 84914746612 scopus 로고    scopus 로고
    • Beschkov, M., Emanuilova, E., Kosturkova, P., Dobreva E., Tonkova, A. and Kominkova, V., Bulgarian Pat. 35 979, 1983


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.