메뉴 건너뛰기




Volumn 57, Issue , 1974, Pages 158-164

Gelation of globular proteins

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords

GLOBULIN;

EID: 0016218198     PISSN: 03017249     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.1039/DC9745700158     Document Type: Article
Times cited : (78)

References (3)
  • 1
    • 0343617434 scopus 로고
    • ed. R. A. Laurie (Butterworths, London
    • M. P. Tombs in Proteins as Human Foods, ed. R. A. Laurie (Butterworths, London, 1970).
    • (1970) Proteins as Human Foods
    • Tombs, M.P.1
  • 3
    • 36949071740 scopus 로고
    • J. Fessler, Nature, 1956,177, 439.
    • (1956) Nature , vol.177 , pp. 439
    • Fessler, J.1


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.