메뉴 건너뛰기




Volumn 367, Issue 4, 1999, Pages 567-570

Effect of temperature on the extracellur free fatty acid composition in cultures of green and blue-green algae

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 0012138588     PISSN: 08695652     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: None     Document Type: Article
Times cited : (2)

References (9)
  • 2
    • 33748845950 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 5
    • 84986754939 scopus 로고
    • Roessler P.G. // J. Phycol. 1990. V. 26. No 3. P. 393-399.
    • (1990) J. Phycol. , vol.26 , Issue.3 , pp. 393-399
    • Roessler, P.G.1
  • 6
    • 33748820130 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source
  • 7
    • 33748820515 scopus 로고    scopus 로고
    • Russian source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.