메뉴 건너뛰기




Volumn 43, Issue 8, 1996, Pages 910-916

Swelling of packaged processed miso by the heterofermentative lactic acid bacteria, Lactobacillus fructivorans L-1

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 0008884041     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.43.910     Document Type: Article
Times cited : (5)

References (27)
  • 1
    • 85033017964 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 85033020625 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 85033003668 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 85033004239 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 85033024751 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 85033032361 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 85033026977 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 85033032206 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 11
    • 85033026996 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 12
    • 85033007552 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 15
    • 85033014224 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 18
    • 85033010114 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 19
    • 85033023061 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 21
    • 85033019494 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 22
    • 85033028000 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 24
    • 85033010457 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 25
    • 85032998962 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 26
    • 85033022162 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.