메뉴 건너뛰기




Volumn 43, Issue 5, 1996, Pages 598-602

Strength enhancement by addition of microbial transglutaminase during Chinese noodle processing

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 0008756679     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.43.598     Document Type: Article
Times cited : (27)

References (18)
  • 1
    • 85033019815 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 85033021553 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 85033014569 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 85033011277 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 85033000279 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.