메뉴 건너뛰기




Volumn 45, Issue 9, 1998, Pages 526-532

Development of rice food products processed by high pressure treatment

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 0008345871     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.45.526     Document Type: Article
Times cited : (8)

References (20)
  • 1
    • 85034195274 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 85034182649 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 85034159357 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 85034184884 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 85034201395 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 85034161024 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 85034176472 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 85034178744 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 11
    • 85034182817 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 12
    • 85034191997 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 13
    • 85034193088 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 14
    • 85034200336 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 15
    • 85034164768 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 16
    • 85034172332 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 17
    • 85034194111 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 18
    • 85034173952 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 20
    • 85034166754 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.