메뉴 건너뛰기




Volumn 45, Issue 2, 1998, Pages 122-128

Effect of soybean lipoxygenase on sensory taste of tofu

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 0006370554     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.45.122     Document Type: Article
Times cited : (13)

References (25)
  • 1
    • 85034155931 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 85034191726 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 85034199203 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 85034165115 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 85034195293 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 85034178340 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 85034176905 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 85034175209 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 85034196444 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 17
    • 85034193944 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 20
    • 85034182275 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.