메뉴 건너뛰기




Volumn 43, Issue 6, 1996, Pages 674-682

Dewatering of gels by mechanical compression

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 0003967750     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.43.674     Document Type: Article
Times cited : (3)

References (19)
  • 2
    • 85033004602 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 85033000099 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 4
    • 23044445321 scopus 로고
    • ed. by Peter HARRIS (Elsevier)
    • MATSUHASHI, T. : Food Gels, ed. by Peter HARRIS (Elsevier), p. 23 (1990).
    • (1990) Food Gels , pp. 23
    • Matsuhashi, T.1
  • 5
    • 85033028231 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 85033001301 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 85033012118 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 85033024019 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 11
    • 85033014620 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 12
    • 85033024894 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 13
    • 85033030724 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 14
    • 85033018356 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 16
    • 85033019678 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.