메뉴 건너뛰기




Volumn 44, Issue 2, 1997, Pages 112-118

Differences of flavor components found in green tea canned drinks made from tea leaves plucked on different matured stage

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 0003889921     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.44.112     Document Type: Article
Times cited : (10)

References (15)
  • 1
    • 85033510040 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 2
    • 85033525146 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 3
    • 85033538968 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 5
    • 85033538012 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 6
    • 85033538957 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 7
    • 85033539601 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 85033532658 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 11
    • 85033511382 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 13
    • 85033527277 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 14
    • 85033524598 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 15
    • 85033504931 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.