메뉴 건너뛰기




Volumn 46, Issue 4, 1999, Pages 205-211

Dynamic characterization of moisture diffusion behavior in a fish paste sausage during poultice up process operated in the course of forced ventilation drying

Author keywords

[No Author keywords available]

Indexed keywords


EID: 0003658693     PISSN: 1341027X     EISSN: None     Source Type: Journal    
DOI: 10.3136/nskkk.46.205     Document Type: Article
Times cited : (3)

References (16)
  • 7
    • 85034497285 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 8
    • 85034515275 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 9
    • 85034513170 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 10
    • 85034518667 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source
  • 15
    • 85034489095 scopus 로고    scopus 로고
    • Japanese source


* 이 정보는 Elsevier사의 SCOPUS DB에서 KISTI가 분석하여 추출한 것입니다.